Mensen zijn al snel geneigd om het hele huis in zwart en wit in te richten. Maar dat hoeft helemaal niet. Kleur hoeft niet eng te zijn. Er zijn genoeg opties waarbij het subtiel is en niet overweldigend. Je moet gewoon even omdenken. Als je een beton cire kleuren keuken wilt dan kan dat bijvoorbeeld prima. Zelfs beton hoeft tegenwoordig niet per se grijs te zijn.

1.  Planten

Overal planten neerzetten is al een hele goede en milde optie om wat kleur in je huis te brengen, zeker als je nog een beetje twijfelt of je het wel aandurft. Donkergroen zet ook erg mooi af tegen grijstinten. Planten in de keuken klinkt misschien raar, maar is echt een aanrader, het zorgt voor een frisse look. Als je dan voor een beton cire kleuren keuken gaat, kan je die kleur ook gewoon grijs of zwart/wit houden, als je daar comfortabeler mee bent.

2.   Tapijten

Tapijten zijn de perfecte manier om wat kleur toe te passen in je woonkamer. Ook in de slaapkamer kan dit heel mooi staan. En dan hoeft het dus niet gelijk fel rood of geel, maar een subtiele lichtgroen staat erg mooi bij neutrale kleuren. Het is extra mooi als je dan een tapijt neemt die al een beetje gebruikt lijkt, dan is de kleur nog meer vervaagd. Echt een mooi detail in je neutrale ruimte.

Details

Je hoeft niet gelijk iets heel groots te kopen of een grote verandering aan te brengen om wat kleur in je huis te stoppen. Details zijn ook hartstikke leuk. Zoals een stapeltje boeken op je koffietafel. Of een mosterdgele plantenpot. Ook kan je een mooi schilderij ophangen met één hele felle kleur. Dit kan je ook coördineren met je beton cire kleuren keuken. Het is heel mooi als er een kleur steeds terugkomt in je huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *