Camera installatie

Het beveiligen van je woning of pand is enorm belangrijk. Vooral wanneer je er veel waardevolle spullen in hebt liggen, of als het pand in een grote stad zit. Daarnaast voel je je er vaak een stuk veiliger en op je gemak bij wanneer je weet dat jouw eigendommen goed bewaakt worden. Mocht er iets gebeuren, kan er vrij eenvoudig worden achterhaald wie de daders zijn. Ook in Nederland zien we dat men steeds meer gebruik maakt van een camera installatie

Dit gebruik is de laatste jaren toegenomen, omdat de apparatuur steeds goedkoper is geworden. Hierdoor is het mogelijk geworden om dit soort installaties voor minder geld aan de zakelijke sector aan te bieden, maar ook aan particulieren. Zo kun je voor minder geld een camera installatie nemen, of voor hetzelfde geld als vroeger een meer modern systeem. 

Camera installatie

Koppel een software aan jouw camerasysteem van RRB security!

Wanneer je een camerasysteem van RRB security aanschaft, kun je dit combineren met één of meerdere software koppelingen. De koppelingen waar je uit kunt kiezen zijn video management systemen, intelligente camera detectie, kentekenherkenning, video content analyse, gezichtsherkenning, alarmsystemen, toegangscontrole en mensen- en autodetectie. 

Toegangscontrole is bijvoorbeeld erg geschikt wanneer er bepaalde ruimtes in jouw pand zijn die alleen maar door specifieke mensen betreden mogen worden. Dit kun je bijvoorbeeld doen door middel van een elektronisch slot. Dit slot kan vervolgens alleen worden geopend middels een pincode, proximity kaart, sleutel of magneetkaart. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *