Iedereen heeft waarschijnlijk waardevolle spullen in zijn of haar huis, en als we ze verliezen, zullen we ons erg gefrustreerd voelen. Er zijn natuurlijk meerdere redenen om thuis een kluis te hebben. Dit kan zijn omdat je jouw eigendommen veilig wilt opslaan, of omdat je al een ernstig incident hebt meegemaakt, zoals diefstal of brand, en je geen waardevolle eigendommen opnieuw wilt verliezen. Lees snel over een aantal handige kluizen voor in huis.

1. De sleutelkluis

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit in feite een kleine kluis waarin sleutels veilig kunnen worden opgeborgen. De sleutelkluis kan in verschillende situaties van pas komen. Bij een gezin kan het bijvoorbeeld gebeuren dat iemand de sleutel van het huis vergeet. Het is fijn als je een sleutelkluis hebt op de veranda of naast de voordeur waar de sleutel van het huis zich bevindt, zodat je alsnog het huis binnen kunt gaan. Dit kan veel tijd en geld besparen. Daarnaast zijn sleutelkluizen voor ouderen vaak erg handig, als er bijvoorbeeld iets mis gaat kunnen mensen snel naar binnen gaan. De sleutelkluis is in veel situaties erg handig, het is een echte aanrader!

2. De inbraakwerende kluis

Als je zeker wilt zijn dat jouw eigendommen niet gestolen zullen worden, is het aan te raden om een ​​kluis in huis te nemen die diefstal kan voorkomen. Er zijn veel soorten antidiefstalkluizen: boekkluizen, autokluizen, laptopkluizen en wandkluizen. Het is maar net waar jij een kluis nodig hebt!

3. De brandwerende kluis

Er zijn ook kluizen die 30 minuten tot 2 uur tegen hoge temperaturen kunnen, dit varieert echter van kluis tot kluis. De brandwerende kluis zorgt ervoor dat jouw waardevolle spullen niet in rook zullen opgaan. Ook kun je kiezen voor een kluis die brandveilig en anti-diefstal is, zodat jouw waardevolle spullen het beste beschermt zijn!

Kluizenwinkel.com kan jou helpen zoeken bij het vinden van de ideale kluis voor jou.