Dakraam

Maak van je zolder ook een extra kamer door er een dakraam of misschien meerdere ramen in te plaatsen. Met het plaatsen van een raam zorg je ervoor dat er daglicht naar binnen komt, en heb je de mogelijkheid te luchten. Maar stel je voor dat je van de zolder door de ramen te plaatsen een kantoor of hobbykamer kunt maken, dit is niet alleen zeer praktisch, je woning is direct een stuk meer waard. Op deze manier wordt het plaatsen van een raam wel heel erg interessant om te doen.

Dakraam

Verschillende mogelijkheden

Wanneer je een dakraam wilt plaatsen of vervangen betekent dit niet dat je automatisch aan een type vast zit. Een zolderraam kun je ook heel goed plaatsen, voordeel hiervan is dat je deze in tegenstelling tot een normaal raam helemaal open kunt zetten.Of een raam voor je dak met een verhoogde as, waar normaal in het midden de as zit om je raam open te draaien is de as bij dit raam op een hogere plaats. Zo zijn er verschillende typen en soorten om uit te kiezen als je een raam zoekt. 

Dakraam

Keus uit een aantal merken

Bij bouw-handel.nl hebben ze een aantal merken dakramen in het assortiment, iedereen kent wel het bekende Velux dakraam. Alle merken die zij verkopen zijn uitstekende merken van hoge kwaliteit, Fakro is ook een van de bekendere merken op de markt. Een merk wat snel inspringt op de veranderingen en vragen op de markt. Voor de kleine ramen is er Ubbink, een uitstekend merk op dat gebied.