verhuiscadeau

Wanneer iemand net verhuisd is, is het leuk om een cadeautje te geven wanneer je voor het eerst komt kijken. Maar wat geef je aan iemand die net verhuisd is? je wilt wel iets geven waar ze wat aan hebben en wat past bij wie ze zijn. Daarnaast zou je interieur accessoires kunnen geven, maar is dat lastig te bepalen omdat je dit nog niet met eigen ogen gezien hebt. 

Deurmat

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar een deurmat kun je zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Je kunt er bijvoorbeeld een tekst op zetten die bij diegene past of je kiest voor een leuke kleur deurmat. Het voordeel van een deurmat is dat deze altijd van pas komt en daarom enorm functioneel is. 

Herkenning op voordeur

Een ander leuk verhuiscadeau is bijvoorbeeld een voordeur sticker. Hier kun je onder andere raamfolie met de naam van de inwonende weergeven of het huisnummer erop zetten.  Dit zorgt niet alleen voor een stukje herkenning, maar maakt het huis ook wat persoonlijker.

Een verwenpakket

Na al het verbouwen en verhuizen is een verwenpakket natuurlijk wel gepast. Koop een heerlijke badjas met sloffen erbij en misschien nog een lekker douchepakket. Je geeft hiermee aan dat je diegene even wat tijd voor hem- of haarzelf gunt en dat wordt altijd gewaardeerd. 

Keukengerei

Met keukengerei bedoelen we natuurlijk geen garde of pollepel. We bedoelen iets unieks wat merendeel van de mensen niet zo snel in zijn of haar keuken heeft liggen, maar wat wel ontzettend handig is om te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een steak thermometer of een elektrische kurkentrekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *