Logo-ROS-riolering-ontstopping-service

Graag snel een ontstoppingsbedrijf Wijchen hebben omdat in een keer een ontstopping is ontstaan? ROS Riolering is dan het bedrijf die hiervoor het beste is in te schakelen. ROS Riolering is namelijk een ontstopper die zeer snel zijn werk verricht. Als er namelijk contact wordt gelegd met ROS Riolering, komt dit bedrijf meteen in actie en staat ROS Riolering snel bij je aan de deur. Zo wordt de ontstopping altijd zeer snel weggewerkt en laat ROS Riolering ook geen schade of rommel achter. Dit allemaal scheelt veel werk en tijd, wat natuurlijk zeer handig is.

Riool-ontstoppen

Meer dan ontstoppen

Natuurlijk lijkt het logisch, ontstoppingsbedrijf ROS Riolering doet aan ontstoppingen, dat kan iedereen zeggen. Maar vele mensen weten niet dat dit bedrijf veel meer met een riolering kan dan alleen ontstoppen. Zo kan dit bedrijf vele diensten verlenen buiten het ontstoppen die ook met riolering heeft te maken:

  • Rookdetectie,

Met deze diensten wordt er onderzocht waar een riool kapot kan zijn. Zo worden alle mogelijke uitgangen van het riool geblokkeerd en wordt er rook in het riool gespoten, waar dit rook eruit komt, is het kapotte stuk.

  • Rioolreparatie,

Een zeer voor zelfsprekende dienst, het repareren van een riool of deze weghalen en vervangen voor een nieuwe.

  • Rioolvliegjes verwijderen,

Rioolvliegjes kunnen vaak ontstaan, maar het is vooral vervelend als deze in huis komen, daarom zal ROS Riolering er voor zorgen dat deze zo snel mogelijk weg zijn

  • Rioolcamera Inspectie,

Precies hetzelfde als de rookdetectie, alleen wordt er dan met een camera bekeken waar de schade of breuk zit.

  • Gevelreinigingen,

Ook voor zichzelf sprekend, het schoonmaken van gevels door de modernste technieken.