Eijffinger gordijnen op maat bestellen kan eenvoudig en snel online. Het naaien van gordijnen is een vak apart. Het berekenen van de juiste hoeveelheid gordijnstof die je nodig hebt is afhankelijk van zaken als de grootte van de zoom, het type plooi dat je wenst enzovoorts. Als je zelf geen ster bent in het naaien van gordijnen, dan kun je kiezen uit de gordijnstof kopen en zelf iemand zoeken die de gordijnen kan naaien, of je doet het eenvoudig en snel online.

Kies je voor online, dan is de eerste stap het uitzoeken van de stof voor het gordijn. De Eijffinger collectie biedt een ruime keuze mooie gordijnstoffen voor vitrage, vouwgordijnen, verduisteringsgordijnen en klassieke gordijnen. Eijffinger staat in de branche bekend om de hoge kwaliteit van de gordijnstoffen. Gordijnstoffen van Eijffinger zijn te verkrijgen in natuurlijke en synthetische vezels en als mengsel van natuurlijke en synthetische vezels. Zo wordt bijvoorbeeld het kreukgevoelige maar sterke linnen met toevoeging van een synthetisch garen kreukherstellend.

Heb je de keuze van de gordijnstof en kleur gemaakt, dan rest je enkel de maat van de gordijnen op te geven. Hiervoor meet je eenvoudig de lengte van de gordijnrail (gordijnbreedte) en de gewenste hoogte van het gordijn. Dan moet je nog even op aangeven welk type plooi je wilt: enkele plooi, dubbele plooi, vlinderplooi, of misschien wil je geslagen ringen. Alles ingegeven? Dan wordt online uitgerekend hoeveel meter stof er nodig is voor jouw wensen en je krijgt direct en prijsopgave inclusief naailoon. Eenvoudig en snel.

Ben je opzoek naar verduisteringsgordijnen, dan kun je in principe elke stof kiezen die je wilt. Is deze stof lichtdoorlatend, dan moet het gordijn voorzien worden van een voering (gemoltoneerd) welke verduistert. Heb je voor de gordijnen voor een mooie zachte en soepele zijde gekozen, ook dan moet je het gordijn laten moltoneren. Zijde verkleurd namelijk snel onder invloed van het zonlicht. Een voering, al dan niet verduisterend, voorkomt dit. Zo kun je lang plezier hebben van jouw Eijffinger gordijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *