buitenkeuken green egg

Bent u op zoek naar een green egg bbq? Dan bent u bij Het Luxe Buitenleven aan het juiste adres. De Green Egg bbq is gemaakt van uniek keramiek dat voor NASA-doeleinden is ontwikkeld. De Green Egg bbq is het enige keramische kooktoestel van dit extreem isolerende en warmteweerkaatsende keramiek. Dit houdt in dat u de barbecue zowel in de winter als in de zomer kunt gebruiken. Door het unieke keramiek ontstaan in de Green Egg bbq warmtegolven die bij iedere kooktechniek een speciale smaakinvloed hebben op de gerechten en ingrediënten. De isolerende eigenschappen van het NASA-keramiek maken dat de temperatuur binnenin de Green Egg bbq tot op de graad nauwkeurig kan worden beheerst. Zelfs bij temperaturen ver onder het vriespunt, kunt u op deze barbecue nog heerlijk gerechten klaarmaken. Extreme buitentemperaturen hebben geen enkele invloed op het bereidingsproces in de Green Egg bbq, mede dankzij de dubbele glazuurlaag.

big greem eg

Green egg bbq onderdelen

De Big Green Egg bestaat uit een keramische basis (Base) en een keramische koepel of deksel met schoorsteen (Dome). De luchttoevoer van de basis zit aan de onderzijde en is voorzien van een gepatenteerde regelbare schuif. Dit maakt het bedienen erg gemakkelijk en hoeft u geen barbecue kennis voor te hebben. Onderin de Big Green Egg bevindt zich een keramische vuurkorf met daar bovenop een gietijzeren kolenrooster. Het RVS grillrooster wordt op een keramische binnenring geplaatst. De hoogte van deze ring bepaalt de afstand van het grillrooster tot de brandhaard. Het geeft een luxe uitstraling en makkelijk. Door verschillende accessoires uit het ruime assortiment toe te passen wordt ongekend kookplezier met de Green Egg bbq bereikt.

buiten keuken

Green egg bbq bij Het Luxe Buitenleven

De luxe buitenmeubels zijn het verbindende element van de belevenis. Om elke barbecue is een passende buitenkeuken te maken. Wij maken alles zelf in onze werkplaats en daarom weten wij precies wat wij u kunnen aanbieden. Elk soort heeft zijn eigen karakter. Het is dankbaar materiaal om te bewerken. Alle liefde die erin gestopt wordt komt er als liefde weer uit. Bij voorkeur werken wij met noten, wengé of eiken, de houtsoorten in de hogere segmenten en met een chique uitstraling. Deze hebben een langere levensduur en zien er mooi uit! Maar ook beuken en vuren hebben wij met regelmaat in onze werkplaats. Het is net wat mensen willen en elk wat wils. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen aan te horen en wij gaan aan de slag met uw barbecue op maat.