Kies voor een trendy zonwering

Buitenzonwering screens op maat

Met de warmer wordende zomers in ons land kun je niet meer om zonwering heen, is de zon eenmaal je kamer of kantoor binnengekomen dan stijgt de temperatuur naar hoge waarden. Hierdoor kun je niet meer geconcentreerd werken en het voelt gewoon niet lekker aan de warmte. Door het plaatsen van buitenzonwering screens op maat zorg je dat de zon buiten blijft, de ruimte koel blijft en je gewoon je werk of huishouden kunt doen. Het plaatsen van een zonwering is zeer effectief, ongeveer 90% van het zonlicht en de warmte wordt tegengehouden.

Buitenzonwering screens op maat

Sluit perfect aan bij je wensen

Buitenzonwering screens op maat sluiten perfect aan op de wensen die je hebt, wil je een standaard kleur of ga je voor een exclusieve kleur die precies aansluit bij je huis of kantoor. Niet alleen de kleur maar ook het model van de zonwering bepaalt de uitstraling, evenals de omkasting waarin de zonwering opgeborgen zit. Deze heb je namelijk ook in verschillende uitvoering met de vorm. Ook voor de afmetingen kunnen ze bij je Sunmaster goede tips geven, na 50 jaar ervaring weten zij precies wat functioneel is en het beste helpt voor jouw situatie. Op de moeilijkste plaatsen kun je de screens laten monteren.

Buitenzonwering screens op maat

Design en model van de buiten zonwering

De uitstraling van de buitenzonwering screens op maat is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel. Laatste trends op het gebied van zonweringen worden hierbij nauwlettend in de gaten gehouden. Tegenwoordig is een zonwering niet alleen een functioneel middel meer, maar ook een stukje uitstraling van je woning of kantoor. Standaardmodellen komen daar niet in voor, alle screens worden op maat gemaakt en op persoonlijke wens. De specialisten van Sunmaster kunnen precies maken wat jij al een hele tijd voor ogen hebt, een zonwering buiten wat ook een sieraad voor je gebouw is.