Vakantie Schiermonnikoog

Een vakantie in eigen land vieren is leuk. Een vakantie op Schiermonnikoog is zo mogelijk nog leuker. Wanneer je in Nederland de rust zoekt, dan moet je zonder twijfel op deze plek zijn. Het eiland heeft alles in zicht wat jou de rust kan geven wat je nodig hebt. Het is dan ook een Nationaal park. De natuur heeft hier meer ruimte dan de mens. Dat ontdek je dan ook op een leuke manier. Dat is nog eens wat anders dan de drukke bewoonde gebieden op het vasteland in Nederland.

Vakantie Schiermonnikoog

Lekker actief bezig zijn

Het fijne aan Schiermonnikoog is dat er geen auto’s aanwezig zijn. Daar staat tegenover dat er wel heel veel ruimte om te wandelen en fietsen is. Op het eiland vind je lange paden die je gemakkelijk kunt gaan ontdekken. Dat maakt het wel heel leuk. Daarmee ontdek je het westelijk deel van het eiland. Op het oostelijk deel is er alle ruimte voor de natuur. Daardoor is het de plek waar je bijvoorbeeld zeehonden kunt tegenkomen. Die hebben er alle ruimte voor zichzelf.

Genieten van de rust

Het is niet voor niets dat juist de vakantie op Schiermonnikoog zo populair is. Het is namelijk de plek waar je de rust kunt vinden door de kleinschaligheid. Het is er lekker stil en toch heb je er alle ruimte. Ook wanneer je graag met de hond op het strand wilt wandelen is daar alle ruimte voor. Dit maakt het alleen maar nog aantrekkelijker om er eens naartoe te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *