Wil je gebruik maken van een plug waarmee je heel wat materialen goed aan elkaar kunt bevestigen? Maak dan kennis met de alligatorplug. Deze plug doet zijn naam eer aan, want het is een veelzijdige en sterke plug met veel voordelen. De plug draait niet met de schroef mee omdat het is voorzien van anti-rotatievleugels. Daarnaast zijn alligator pluggen ook geschikt voor te ruim geboorde boorgaten of bouwmaterialen met een stuclaag. Hier lees je alle voordelen van de alligator pluggen en is het heel eenvoudig om deze pluggen snel te bestellen.

Voordelen van alligator pluggen

Wat zijn de belangrijkste voordelen van alligator pluggen? Deze pluggen zijn in de eerste plaats zeer sterk en makkelijk en snel te monteren. Daarnaast kun je de plug perfect gebruiken in (zacht) bouwmateriaal. Verder draait de plug niet mee met de schroef door de anti-rotatievleugels. Een vierde voordeel is dat de schroeven onbeperkt in- en uitgedraaid kunnen worden. Tot slot zijn alligator pluggen ook zeer goed bestand tegen schokken en trillingen. Je kunt deze sterke pluggen supersnel en makkelijk monteren.

Het is heel gemakkelijk om alligator pluggen te vinden van hoogwaardige kwaliteit. Online vind je een ruim aanbod van pluggen met en zonder flens. Wanneer gebruik je alligator pluggen? Je kunt ze onder andere gebruiken bij massieve bouwstoffen als stuc, bakstenen, plaatmateriaal, gasbeton en gipsblokken. Met deze pluggen monteer je boekenplanken, trapleuningen, maar ook badkamermeubels. Iedere klus wordt een succes met het gebruik van de juiste alligator pluggen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *