Er is eenvoud in modern binnenlandse ontwerpen dat het eeuwige relevantie heeft. Moderne huizen hebben strakke lijnen en hebben geen poespas, maar ze kunnen comfortabel en gezellig zijn. Een modernistische esthetiek is niet beperkt tot een specifieke stijl sinds het al sinds de midden van de eeuw begon met modern meubilair dat in veel huizen met verschillende stijl wordt neergezet. Duik erin en verzamel een aantal prachtige moderne interieur ideeën om inspiratie op te doen om uw eigen meesterwerk te maken.

Modernistische kunst

Modernistische kunstenaars verwierpen de traditionele idealistische kijk op realisme en besloten om expressieve kunstwerken en in plaats daarvan kunsten in levendige kleuren en onwaarschijnlijke vormen te creëren. Abstracte kunst, kubisme en fauvisme vangen de essentie van het vroege modernistische perspectief; een reactie op verouderde tradities en de groei van een geïndustrialiseerde samenleving.

Neutrale muren

Na de verfraaide Victoriaanse jaren van muurschilderingen en behang, verplaatsen de modernisten naar de stilte van neutrale muren. Kies tinten wit of grijs voor de binnen- en buitenkant van uw huis.

Industriële elementen

De moderne ontwerpstijl zou niet bestaan als het niet voor de vordering van beton, staal, en glas als bouwmaterialen was. Dus, hulde brengen aan de kern van het modernisme door te kiezen voor een industriële esthetiek met ijzer of staal afwerkingen en betonnen elementen, denk hierbij aan Stalen deuren. Een stalen deur is het perfecte element voor een moderne ontwerpstijl.

Rommelvrij

De-rommel werkbladen, mantels, muren en alle andere zichtbare gebieden in het huis. Het onthouden van de minimalistische mantra van “minder is meer” is essentieel bij het decoreren van uw moderne interieur met accessoire, dus zorg ervoor dat u snuisterijen organiseert en uit het zicht stopt.

Primaire kleuren

Primaire kleuren stonden centraal in Bauhaus en De Stijl bewegingen, als gevolg daarvan staan moderne interieurs bekend om zijn gedurfde kleuren. Voeg accent meubels, kunstwerken of tapijten in rood, geel, blauw, zwart en wit aan het interieur toe.