Dan bent u bij regenton.nu aan het juiste adres! Op onze website bieden wij een breed assortiment aan zowel traditionele als moderne stijlvolle regentonnen aan. Daarnaast bieden wij ook regenton met kraan aan, of apart kranen voor uw regenton. Maar waarom zou u een regenton aanschaffen? Met het gebruik van een regenton, kan u jaarlijks al 1000 liter water opvangen! Dit kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld uw planten water geven, of uw auto wassen en vloer dwijlen. Dit bespaard veel water kosten, en is dus de ideale optie om wat geld te besparen. Praktisch, zowel als stijlvol: De regenton met kraan is de oplossing voor uw huishouden!

regenton met kraan: Waarom?

Zoals hierboven genoemd, kan u veel geld besparen op water met de aanschaf van een regenton. En het mooiste is, u hoeft er niet eens moeite voor te doen. Laat de ton rustig buiten staan in de regen, en kijk toe hoe deze langzaam aanvult. Is uw ton vol? Gebruik het water dan voor bijvoorbeeld de planten water geven, of om uw auto te wassen. Dit is een gemakkelijke optie die veel water bespaard, en daarnaast ook nog eens stijlvol kan staan bij uw huishouden. Wij hebben zowel moderne kunststoffen regentonnen, als de traditionele houten die u overal ziet. Neem dus gerust een kijkje!

regenton met kraan? Een kraantje is handig om het aantal water dat uit de ton komt te doseren, zodat u niet elke keer hoeft te gokken wanneer u het gat moet dichten. Een kraan zorgt er voor dat er geen water verspilt wordt. Een gemiddelde regenton heeft een schoefdraad van 3/4″, en daarom bieden wij op onze website ook kranen aan van dit formaat. Voor kleinere regentonnen raden wij aan om een reserve kraan of Harcostar kraan te kopen. Deze kranen zijn speciaal gemaakt voor deze tonnen. 

Voor grotere formaten regentonnen raden wij messing of chromen topkranen aan. Heeft u op onze website een regenton besteld? Dan heeft u geluk! Bij onze bestellingen voegen wij altijd bij de exclusieve regentonnen een messing of chromen tapkraan toe. 

Elke voorbeelden van kranen die wij aanbieden zijn:

  • Kleine houten kranen
  • Tapkranen
  • Messing tapkraan
  • Kunststof tapkraan

En nog veel meer. Bij regenton.nu kan u immers perfect terecht voor de juiste regenton met kraan!

Ons aanbod

Op onze website bieden wij een breed assortiment aan kranen aan voor uw regenton. Zo kan u voor een lage prijs een groot assortiment aan tapkranen vinden. Wij bieden ook veel regentonnen aan in verschillende maten, kleuren of hoogtes. Zo zit er altijd wel iets stijlvols tussen dat past bij uw achtertuin. 

Heeft u vragen over bepaalde regentonnen, of wilt u een specifiek design? Neem dan gerust contact op met ons via onze website. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste regenton met kraan, of helpen u graag met uw specifieke wensen. Bij onze topkwaliteit regentonnen krijgt u een kraan meegeleverd, zodat u deze er niet bij hoeft te kopen!

Neem dus gerust een kijkje tussen ons assortiment, en vind de juiste regenton met kraan voor uw achtertuin. Verspil niet langer water bij het autowassen, of dwijlen, en gebruik puur natuurlijk regenwater! 

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *