Pinterest is leuk en stimuleert de creativiteit, maar in het hart van sociale media is Pinterest marketing. Zeer slimme Pinterest marketing! Laten we eens kijken naar enkele slimme manieren om Pinterest te gebruiken voor marketing.

Vraagt ​​u zich af hoe u Pinterest kunt gebruiken om uw kleine onderneming, bedrijf, blog op de markt te brengen of om uw volgende boek of product te promoten? Visuele marketing op Pinterest is een rustige manier om mensen in eigen tempo te bereiken en het woord te verspreiden.

Als je een strategie hebt voor je Pinterest marketing activiteiten, kun je je doelen en doelstellingen bereiken . Die heb je op hun plaats, toch? Hier zijn mijn tips en strategische manieren om Pinterest te gebruiken voor marketing:

Maak borden met trefwoorden in uw titel

Pinterest heeft fantastische zoekmogelijkheden . Help nog meer mensen uw bedrijf te vinden door trefwoorden in uw bordtitels te gebruiken. Zorg ervoor dat je voor elk bord een categorie selecteert om mensen te helpen ze te vinden en dat Pinterest je bord ook kan aanbevelen.

Gebruik de beschrijving om uw ideeën te verspreiden

Gebruik opnieuw trefwoorden in uw beschrijving en houd er rekening mee dat mensen uw pinnen kunnen tweeten. De tekst in de pinbeschrijving is de tweet, dus houd het kort, interessant en relevant.

Maak verticale afbeeldingen om uw onroerend goed te maximaliseren

Pinterest-afbeeldingen moeten lang en smal zijn om de maximale hoeveelheid visuele ruimte in te nemen en opgemerkt te worden! Kijk naar je favoriete pinnen en kijk wat de afbeeldingen gemeen hebben, zodat je kunt zien welke soorten afbeeldingen opnieuw worden weergegeven en gedeeld. Ik maak afbeeldingen van maximaal 735 pixels bij 1102 pixels. Dit creëert een boeiende uitnodiging om uw vastgezette artikel opnieuw te plaatsen.

Stappen om een ​​afbeelding vast te pinnen

Voeg je eigen Pinterest-afbeelding toe met je branding en website erop.

Voeg maximaal 500 woorden tekst toe om uw pin te beschrijven met behulp van relevante zoekwoorden. Onthoud dat mensen rechtstreeks vanuit Pinterest tweeten, dus houd het beknopt en interessant.

  • Voeg een link naar uw blogartikel of startpagina toe in de beschrijving.
  • Bewerk de pin om de link aan de bron toe te voegen.
  • Voeg maximaal 20 hashtags toe aan uw beschrijving

Bouw relevante links naar uw website of blog

Je hebt bij elke pin twee mogelijkheden om je link toe te voegen: één in de beschrijving en één in de bron voor de pin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *