mflor PVC

Er zijn veel merken die vloeren kunnen produceren. Er zijn echter maar weinig merken die het zo goed doen als Mflor. De Mflor PVC vloeren zijn geroemd door heel Europa om hun unieke eigenschappen. Maar wat maakt ze eigenlijk zo bijzonder?

mflor PVC

Duurzaamheid voorop

Vind jij duurzaamheid ook zo belangrijk? Je bent niet de enige. Steeds meer mensen willen zoveel mogelijk rekening houden met duurzaamheid en klimaat in hun leven en dus ook hun aankopen. Er zijn twee manieren waarop een product duurzaam kan zijn:

  • Het is op een duurzame manier geproduceerd met (bijna) alleen maar duurzaam verkregen materialen.
  • Het gaat uitzonderlijk lang mee en is dus een aankoop voor lange termijn, wat voorkomt dat je andere dingen hoeft te kopen om dit product te vervangen.

Er zijn dus verschillende manieren waarop je met je aankopen kunt bijdragen aan een duurzame omgeving. Met Mflor PVC kan het allebei. Deze vloeren zijn namelijk niet alleen duurzaam omdat ze lang meegaan en dus niet snel aan vervanging toe zijn. Ze zijn ook gemaakt van materialen die op duurzame wijze verkregen zijn. Mflor gebruikt alleen grond- en hulpstoffen met lage emissies. Daarmee zorgen ze voor een minimale impact op de luchtkwaliteit in hun productieproces. Duurzaam en een pvc vloer gaan dus goed samen als je bij Mflor aanklopt.

Andere voordelen van deze vloeren

De voordelen op het gebied van duurzaamheid zijn niet de enige in het kiezen voor deze vloeren. Zo zijn de vloeren van Mflor bijvoorbeeld waterbestendig. Dat is handig in de keuken maar ook in de badkamer, uiteraard. Een ander voordeel van pvc en met name Mflor is dat alle vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming. Reinigen gaat bovendien veel makkelijker dan bij hout of natuusteen, dus je bent er zo klaar mee. Deze vloeren passen daarmee perfect in een druk leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *