goedkope terrastegels

Een terras aanleggen is onbetaalbaar, toch? Die tegels zijn namelijk hartstikke duur. Dat is in ieder geval wat veel mensen denken. Het tegendeel is echter waar. Althans, als je het slim aanpakt. Neem even de tijd en doe je onderzoek. Zo kom je gemakkelijk aan goedkope terrastegels

Via social media

Geloof het of niet maar de beste en snelste manier om aan goedkope terrastegels te komen is via social media. Je verwacht het niet, maar denk er maar eens goed over na. Er zijn veel groepen die zich richten op het weggeven of verkopen van tweedehands spullen. Vaak zijn die groepen gericht op specifieke regio’s. Zo kun je dus gemakkelijk terrastegels scoren wanneer iemand er vanaf moet. Vaak moet je ze dan natuurlijk wel zelf ophalen. Maar als dat betekent dat ze erg goedkoop of zelfs gratis zijn dan is dat natuurlijk een kleine moeite. Het nadeel hiervan is dat je moet wachten tot er een keer iets voorbij komt waar je naar op zoek bent. Het kan dus lang duren.

Via Marktplaats

Voor Marktplaats geldt eigenlijk hetzelfde als voor social media alleen heb je er vaak meer keuze. Dat betekent dan ook dat je soms ver moet rijden voor je tegels. Het bespaart geld maar reken wel ook benzinekosten mee in je uiteindelijke totaalprijs. Als je van Limburg naar Groningen moet rijden voor je tegels dan zijn ze onder de streep misschien helemaal niet zo goedkoop.

goedkope terrastegels

Nieuwe goedkope tegels

Ook nieuwe tegels kunnen sterk verschillen in prijs. Kies voor een goedkoop materiaal als je de kosten laag wil houden.